Hva gjelder for de forskjellige scenene?

Pga. smittevernregler er det begrenset med plasser og scenene er pålagt å registrere hvem som er tilstede. Derfor er det flere steder nødvendig å registrere seg eller å løse billett på forhånd. De som ikke har forhåndsregistrering vil gjøre dette manuellt i døra. Her er litt info om stedene og hvilke regler som gjelder (alfabetisk rekkefølge). Du kan finne mer detaljer på den enkelte scenes facebookevent.

AKKS Oslo/RadiOrakel @ Blitz
AKKS og RadiOrakel har valgt å flytte årets scene fra vår vanlige plass på arbeidersamfunnets plass, til scenen på Blitzhuset!
Det vil bli tatt alle forhåndsregeler mt.p. smittevern, og det vil bli en maksgrense på innslipp av publikum, så her er det førstemann til mølla! Hele dagen vil bli streamet live til facebookeventet og sendt live på radiOrakel FM 99,3, slik at de som ikke har mulighet til å møte som publikum kan få med seg konsertene!
Aldersgrense publikum: Fri alder.
Dører: 13.30

Forhåndsbestilling billetter: Nei, registrering i døra
Pris: Gratis

Art of Noise @ Humlescena Hausmania
Grensesprengende lydeksperimenter og overdimensjonerte lydbølger. Ekstrem musikk/antimusikk. Folka bak dette initiativet er det foreløpige virtuelle kulturhuset Art of Noise som samler norsk eksperimentell musikk under ett tak. Inngang samme sted som til Hausmania og Hausmanias regler gjelder.

Blå, uteserveringen
BLÅ har scenen sin rett ved elvebredden til Akerselva, nærmere bestemt på uteserveringa. Her kan du forvente det uforventede for her kjøres det en sjangeroverskridende linje med fokus på det litt mer alternative. Om det regner, som det jo ikke gjør på Musikkfest, så er det tak her også. Ta med øra, øya og nyt en dag i musikkens tegn (i sola).
På grunn av åpenbare årsaker så blir det sitteplasser og påmelding i år. Vi har valgt å sette en symbolsk billettpris, alle billettinntektene går direkte til artistene.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: kr. 100,- + avg.
Bestille billetter

DNA? AND? @ Hærverk
DNA? AND? er et musikerkollektiv der ungdommer med Down og andre syndrom spiller med profesjonelle musikere uten ekstra kromosomer.
Det siste året har DNA?AND? blant annet blitt antatt på Høstutstillingen, spilt på Le Guess Who-festivalen i Utrecht, gitt ut en dobbelt-CD og blitt presentert på London-baserte Resonance FM. Kollektivet har spilt på og lagd egne instrumenter med N U Unruh fra det legendariske kunstrockbandet Einstürzende Neubauten. Tidligere har DNA? AND? spilt på Sonic Protest i Paris i tillegg til de norske festivalene All Ears og Blow Out. Andre samarbeidspartnere har vært bl.a. Juliana Venter, Hamid Drake (Herbie Hancock), Ole Henrik Moe, Kari Rønnekleiv, Streifenjunko og Hans Magnus Ryan (Motorpsycho).
Ryan er med på konserten på Musikkfest, i tillegg til Vilde Erikstad, Vilja Ellefsen-Larsen, Zelda Røineberg, Lene Høie, Stina Moltu, Bjarne Larsen, Sambou Jobarteh, Isaaq Ibrahim, Ola Skarsæterhagen, Mats Aase Henriksen og Harald Fetveit.
Det spilles tre konserter, kl. 14, kl. 16 og kl. 18, og det er 30 plasser per konsert. Billetter kan forhåndsbestilles eller kjøpes i døra. Man kan kjøpe billett til flere konserter, men lokalet må tømmes mellom hver omgang.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: Kr. 50,-
Bestille billetter

Hausmania
Hausmania kulturhus feirer 20 år iår (!!!) og holder jubileumsfestival! Hausmaniafestivalen er tradisjonen tro er også en scene under musikkfest.
Lørdag 29. august byr de på konserter på Kafe Hærværk, støyscene i Humlabakgården, utstillingsåpning på Galleri Podium og konserter på rekke og rad i 11 timer i Hausmanias hovedbakgård.
Begrensa antall plasser men ingen forhåndsbestilling, så stå opp tidlig og hut deg til Hausmania!

Forhåndsbestilling billetter: Nei, registrering i døra
Pris: kr. 50,-

Ingensteds
Vi rydder taket over Ingensteds og bygger scene på parkeringsplassen! Der blir det sitteplasser, bar og bordservering. Alt ligger til rette for en nydelig men annerledes musikkfest. NB: Kun sitteplasser ved bord, inngang kun med gyldig billett.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: Gratis, vi oppfordrer til å vippse det du føler for til artistene underveis
Bestille billetter

Jaeger
For one day every year, Oslo plumes her musical feathers, showcasing some of the city’s most brilliant talent across multiple venues and various musical genres in one of the most unique musical experiences any city has to offer. Even during these unprecedented times, this event continues to shine a light on Oslo’s forthcoming music attractions with Jaeger assuming the annual tradition yet again in 2020. The dance floor might still be unattainable and we’re still living under a pandemic, but the music continues with new and established artists coming to the fore in Oslo. Musikkfest Oslo, although delayed continues to present these artists, DJs and performers around select stages in the city with Jaeger hosting one of the city’s most eclectic stages with sets from Bendik HK, Finnebassen, g-HA, Jawn Rice, Ra-Shidi and Vari Loves, starting at 15:00. Suggested donation on the door to help support these artists.

Forhåndsbestilling billetter: Nei, registrering i døra
Pris: Donations Kr. 50/100

Morradi x Godthåb
Musikkvenner, MORRADI har overlevd og er tilbake! Etter en lang og døll festivalsommer prega av virusinfeksjon og avlysninger blir det digg å ha Norges største og lengstlevende hiphop scene Morradi igang! Vi trodde en stund at vi måtte ta historiens første år uten scena vi alle elsker men, NEI!. Denne runden blir selvsagt i mindre format og med begrensede antall plasser, men musikk og folk skal møtes og vi har fått til et rått samarbeid med Godthåb Bar&Café og RAGGABALDER RIDDIM REBELS for denne spesielle dagen!
MORRADI har i over 16 år jobba med å forene det norske hiphopmijøet, dets mylder av undersjangere, nykommere og etablerte artister under en banner! Fra starten i Rosenkrantz gate til 10 års jubileet på Rådhusplassen har MORRADI vokst til Norges største scene for urbanmusikk, med publikumsrekord på over 10.000 besøkende og hatt gleden av å se flere av landets mest etablerte hiphopartister slå seg opp via scena.
NB: BEGRENSET ANTALL PLASSER

Forhåndsbestilling billetter: Ja, bord må også reserveres på forhånd via info@godthab.no
Pris: kr. 50
Bestille billetter

Parkteatret
Vi rigger opp med DJ-boks på uteserveringa, og den skal i tradisjon tro bemannes av våre gode venner og betrodde plateplukkere. Det vil bli servert musikk av typen godt og blandet! Kuratert av Limita Lunde 💛

Forhåndsbestilling billetter: Nei, registrering i døra
Pris: Gratis

Prindsen hage
Prindsen hage er trolig Oslos hyggeligste bakgårdshage, nærmere sagt en sentrumsoase. Med foodtrucks og stands, uendelig med sitteplasser i både sol og skygge, er det en enkel jobb å lene seg tilbake og nyte tilværelsene. Musikkfest på Prindsen garanterer den komplette hageopplevelsen, Prindsen på sitt beste, med en usjenert lineup som vil sjarmere sin vei rett til hjerterota. Velkommen til sommernostalgi mellom yrende blomsterbed under en himmel av lyslenker.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: Valgfritt, inntektene går uavkortet til artistene som spiller
Bestille billetter

Revolver (bakgården)
Revolver ønsker sammen med Musikkfest Oslo å gi noe tilbake til alle som har kost seg med våre drømmedager gjennom sommeren. Du får et hjertelig gjensyn med de fantastiske in-house legendene Ole & Silje Huleboer og spellemannvinner Jørund Vålandsmyr & Treenigheten. I tillegg kommer Norges neste americanaprins Ole Kirkeng. Dette blir så koselig at det blir vanskelig å holde tårene unna. Du er velkommen til gratis musikkfest i bakgården to dager til ende, men husk å booke billett på forhånd.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: Gratis, vi oppfordrer til å vippse det du føler for til artistene underveis
Bestille billetter (tre sessions):
Fredag
Lørdag session 1
Lørdag session 2

SALT
SALT på langkaia blir scenenen med størst kapasitet i år. Det nomadiske kunstprosjekt står på Langkaia som et slags permanent festivalområde nær operaen i Bjørvika
Her finner du mat, drikke, sauna og kultur i alle slags former. Hovedscenen har kjørt romslige og koronavennlige konserter for 200 personer gjennom hele sommeren.

Forhåndsbestilling billetter: Ja, NB – det er 2 scener og 5 billettkategorier, pass på å velge riktig!
Pris: Kr 50 pr. session, inntektene går uavkortet til artistene som opptrer.
Bestille billetter (5 separate sessions):
Pyramidescenen ettermiddag – Kniv & Gaffel, Din Moris, Janos
Langhuset ettermiddag – Steinbrudd, Robert Moses & the Harmony Crusaders Duo, Xavier Valverde
Pyramidescenen tidlig kveld – Janos, Thress Souls, Ruben Downson
Langhuset tidlig kveld – Enok Amrani, Mariah Juarez, Caroline & The Treats
Pyramidescenen kveld – Ruben Dawnson, IronShirt
Gratis på pynten: Rudie Sounds, dj turbo ac, dj Harmony

Storgata 26
Ett av sommerens vakreste eventyr, Musikkfest (musikkens dag), gjenoppstår fra koronaens klamme grep. Vi har en rå line-up klar med en sjelden bukett av Norges fineste DJ’s.
Send oss en melding på Messenger for å booke bord! Husk at det fortsatt er strenge koronatiltak og begrenset kapasitet. Ta vare på dere selv og andre, følg myndighetenes råd.

Forhåndsbestilling billetter: Ja, bord må også reserveres på forhånd via info@godthab.no
Bestille billetter: Send melding på messenger for å booke bord

Tukthuset/world
Pga. smittevern har Musikkfestscena som vanligvis er i Kubaparken flyttet innendørs på Tukthuset i Youngsgate, rett over gata for Kulturhuset. Vi tar med oss den gode stemninga og fantastisk musikk.
Det er en-meters-regel, man vil få anvist sitteplass og det er servering ved bordene slik Oslofolk begynner å bli vant til. Det kan være maks 160 stykker inne til enhver tid og det er åpnet for forhåndsbestilling.
Det er vår alles felles ansvar å overholde regler og holde avstand for å unngå smittefare, dette gjelder gjester, såvel som arrangører og musikere.
Fri inngang, aldersgrense er 18 år.
Produsent Ricardo Sanchez, TrAP og Tukthuset ønsker dere velkommen til feire Musikkfest @ Kubaparken, i år på Tukthuset!

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: kr. 50,-
Bestille billetter

Tøyen torg
Tøyen torg er Musikkfest Oslos ferskeste scene og har kun eksistert i to år. Er det fordi torget har to av Oslos mest spennende scener i Postkontoret og Skatten?. Den offisielle hovedscenen på torget vil ha minst 6 konserter, mens Skatten bidrar med å spre publikum ved å invitere til 4 innekonserter.

Forhåndsbestilling billetter: Ja
Pris: Gratis, vi oppfordrer til å vippse det du føler for underveis
Bestille billetter

Uhørt
Velkommen til Musikkfest 2020 på Uhørt. Lørdag 29.august får vi besøk av tre glimrende artister, så det er bare å sette av datoen. Konsertene er gratis, men vi har begrenset med plasser, så kom gjerne i god tid. Dere vil bli mottatt i døra og plassert på ledige bord.

Forhåndsbestilling billetter: Nei, registrering i døra
Pris: Gratis, vi oppfordrer til å vippse det du føler for til artistene underveis