Velkommen til Musikkfest Oslos artistregistrering

Sendte du inn påmelding for 2023?

Sendte du inn en påmelding til Musikkfest ifjor? Da kan du enkelt hente opp informasjonen din derfra og bruke den som utgangspunkt for en ny påmelding.

Fyll inn epost-adressen som ble brukt på registreringen. Du får da tilsendt en link der du kan hente opp og redigere informasjonen til en ny påmelding.

Epost:

Opprette en ny påmelding

Her fyller du inn informasjon som våre scener får tilgang til og som de bruker for å velge ut sitt program. Henvendelser som sendes til Musikkfest Oslo på epost eller på andre måter enn via denne påmeldingen blir ikke vurdert.

Før du starter registreringen må du ha noen ting klart:

Du får mulighet til å laste opp inntil tre låter i MP3 format og inntil tre bilder i .jpg format. Låtene må være i minimum 128kbit oppløsning og bildene helst i en trykkbar størelse. Hvis bildefila er rundt 0,5mb eller høyere bør det holde.

Pass på å ha dette klart på PCen din før du går videre. Vi vil også gjerne ha en bandomtale/presseskriv som forteller litt om bakgrunnen deres og hva bandet/artisten står for. Om det finnes vil gjerne ha et par låter så vi kan få et lite inntrykk av musikken deres..

Dersom dere etterhvert tilbys en plass i programmet vil informasjonen du laster opp brukes videre i vår markedsføring. Dere får imidlertid anledning til å endre/bytte ut/fjerne det dere måtte ønske innen vi kommer dit.

Start ny påmelding